29 מעובדי הקבוצה מכלל החברות קיבלו בכנס מרגש תעודת הוקרה לציון המילגה ללימודים אקדמאיים (הנדסאי, תואר ראשון ושני) שניתנה להם מהקרן לחתירה למצויינות ע"ש גרשון זלקינד ז"ל. הכנס נערך בקמפוס אלקטרה במעמד סמנכ"ל מש"א ומנהל, גדי אגמון, סמנכ"לי מש"א מהחברות בקבוצה ומנהלים מכלל הקבוצה.
את הכנס פתח סמנכ"ל מש"א ומנהל בקבוצת אלקטרה, גדי אגמון, עם ברכות למילגאים ולאחר מכן עלתה לברך מנהלת הקרן מטעם אלקו, עינת ויונטה. במרכז הכנס נערכה הרצאת השראה מרתקת של מיכאל בן שיטרית שסיפר על מסלול חייו הלא שגרתי - "מנהג משאית עם 9 שנות לימוד למרצה באוניברסיטה".
ברכות למקבלי המלגאות!
אחרי שנים של עשייה, תרומה והשפעה, 35 הפורשות והפורשים של הקבוצה סיימו את תוכנית הפרישה של אלקטרה ויצאו לדרך חדשה, מצוידים בידע, בכלים ובמעטפת תומכת
באירוע חגיגי ומרגש הוענקו מגיני הוקרה לעובדות ולעובדים המצטיינים של קבוצת אלקטרה לשנת 2025– רגע של גאווה, הוקרה והתרגשות לקראת טיסתם הקרובה לזנזיבר
עם עשרות אוטובוסים ובזמן קצר, אלקטרה אפיקים נרתמה למבצע חירום לאומי והסיעה אלפי ישראלים ששבו ארצה, בדרכם חזרה הביתה.