קבלו את המלגאים שלנו

​​​בכנס מרגש שנערך בעזריאלי ראשונים קיבלו 29 עובדים ועובדות אלקטרה מכלל הקבוצה תעודת הוקרה לציון המילגה ללימודים אקדמאיים שקיבלו.

29 מעובדי הקבוצה מכלל החברות קיבלו בכנס מרגש תעודת הוקרה לציון המילגה ללימודים אקדמאיים (הנדסאי, תואר ראשון ושני) שניתנה להם מהקרן לחתירה למצויינות ע"ש גרשון זלקינד ז"ל.  הכנס נערך בקמפוס אלקטרה במעמד סמנכ"ל מש"א ומנהל, גדי אגמון, סמנכ"לי מש"א מהחברות בקבוצה ומנהלים מכלל הקבוצה.

 

את הכנס פתח סמנכ"ל מש"א ומנהל בקבוצת אלקטרה, גדי אגמון, עם ברכות למילגאים ולאחר מכן עלתה לברך מנהלת הקרן מטעם אלקו, עינת ויונטה. במרכז הכנס נערכה הרצאת השראה מרתקת של מיכאל בן שיטרית שסיפר על מסלול חייו הלא שגרתי - "מנהג משאית עם 9 שנות לימוד למרצה באוניברסיטה".  

 

ברכות למקבלי המלגאות! 

 

כתבות נוספות
על הכתבות, החדשות והעדכונים מהעשייה שלנו
היינו כחולמים
מרימים בעוצמה

3 ימי עבודה, 4 מנופים וכ־100 אנשי צוות זה מה שנדרש לאלקטרה תשתיות כדי להרים 350 טון של פלדה במהלך הנדסי יוצא דופן שהגדיר מחדש את גבולות הביצוע

המשך קריאה
מצטייני אלקטרה לשנת 2024
מצטייני אלקטרה לשנת 2024

באירוע חגיגי ומרגש הוענקו מגיני הוקרה לעובדות ולעובדים המצטיינים של קבוצת אלקטרה לשנת 2024 – רגע של גאווה, הוקרה והתרגשות לקראת טיסתם הקרובה לתאילנד בשבוע הבא.

המשך קריאה
חוזרים הביתה
חוזרים הביתה

עם עשרות אוטובוסים ובזמן קצר, אלקטרה אפיקים נרתמה למבצע חירום לאומי והסיעה אלפי ישראלים ששבו ארצה, בדרכם חזרה הביתה.

המשך קריאה